Interiér

kaviareň

atelierarkon_cafe-route-532_01.jpgatelierarkon_cafe-route-532_02.jpgatelierarkon_cafe-route-532_03.jpgatelierarkon_cafe-route-532_04.jpgatelierarkon_cafe-route-532_05.jpgatelierarkon_cafe-route-532_06.jpgatelierarkon_cafe-route-532_07.jpgatelierarkon_cafe-route-532_08.jpgatelierarkon_cafe-route-532_09.jpgatelierarkon_cafe-route-532_10.jpgatelierarkon_cafe-route-532_11.jpgatelierarkon_cafe-route-532_12.jpgatelierarkon_cafe-route-532_13.jpgatelierarkon_cafe-route-532_14.jpgarkonatelier_cafe revuca_03U.jpgarkonatelier_cafe revuca_01U.jpgarkonatelier_cafe revuca_04U.jpgarkonatelier_cafe revuca_05U.jpgarkonatelier_cafe revuca_07U.jpgarkonatelier_cafe revuca_02UU.jpgarkonatelier_cafe revuca_06UU.jpg

interiér kaviarne je riešený v novostavbe v centre mesta revúca, kde sme dostali zadanie navrhnúť rýchlo, účelne a v súčasnom trende malú kaviareň s barom. pomerne malý priestor sme sofistikovane rozdelili do viacerých zón. vysoké sedenie s rýchlou rannou kávou do hlavnej ulice, nízke sedenie pri stolíkoch na kávu s kamarátkou, hlboké sedenie v boxoch a poslednou zónou je barový priestor, ktorý vyniká kruhovým barom s nízkym pultom so sedením. bar prepája celý priestor a umožňuje tak mať prehľad nad celou prevádzkou. materiálovo sme využili surový betónový strop, ktorý sme skombinovali s čiernym keramickým obkladom a priestor prehriali preglejkou. kaviareň pôsobí príjemne a mladistvo. takže ak budete mať chuť na dobrú kávičku alebo koňak a cestu cez revúcu tak, isto sa zastavte!

štúdia a realizácia 2016

foto: Jakub Rovný

 

english:

The interior was designed for a cafe situated in a new building in the city center of Revuca. The task was to produce a contemporary, efficient and quick design of a small cafe with a bar. The seemingly small space was divided in multiple zones. High seating for a quick morning coffee into the main lane, low seating by the coffee tables for a latte with girlfriends, deep seating in the booths and the last zone is the bar area, which stands out with the circular shaped lowered bar and seating. The bar interconnects the whole space and enables the overview of the whole establishment. Material-wise, concrete ceiling combined with black ceramic tiles were used. The added plywood provides the feeling of warmth. The overall impression is youthful and pleasant.

 

 

 

 

napíšte nám

...